Priroda&Park House. Допомога у відкритті ресторану. Ребрендинг готелю. Ребрендінг ресторану. Online консалтинг ресторанів. Дизайн інтер'єру для ресторану

Завдання для компанії ресторанного консалтингу


Провести повний і радикальний ребрединг існуючого готельно-ресторанного комплексу "Саксагань", що має стійку негативну репутацію і тривалий, проте не надто успішний досвід роботи. Найбільш раціональним, ефективним та економічно обгрунтованим рішенням поставленої задачі було створення та виведення на ринок концептуально нового готельно- ресторанного проекту, а не "ломка" існуючих стереотипів.Візуально оцінити результат виконаної роботи Ви можете за фото "до" і "після".


Що зробили


  • Провели повний ребрендінг і реновацію готельно-ресторанного комплексу "Саксагань"
  • Створили нову концепцію та визначили позиціонування ресторану і готелю на ринку.
  • Розробили нову назву і слоган для ресторану та готелю.
  • Розширили пакет послуг, що надаються відвідувачам, та змінили формат сервісу.
  • Розробили та впровадили впізнаваний фірмовий графичний стиль ресторану і готелю.
  • Змінили архітектурний стиль готельно-ресторанного комплексу. 
  • Створили новий дизайн вхідної групи готелю.
  • Створили впізнаваний дизайн інтер'єру ресторану, літніх терас, лобі-бару готелю,зон відпочинку для гостей комплексу.
  • Підібрали усі меблі, сантехнику, оздоблювальні матеріали, освітлення, технологічне обладнання та предмети декору для ресторану.
  • Під час ремонтних робіт здійснили авторський нагляд за втіленням дизайну інтер'єру ресторану, літніх терас, зон відпочинку та лобі-бару готелю у життя. 
  • Змінили гастрономічне позиціонування ресторану.Створили основне і бенкетне меню кухні, бару і шведської лінії сніданків для готелю. Надали всі рецептурні картки для меню ресторану, лобі-бару і шведської лінії сніданків. Провели навчання для кухарів та барменів з технології приготування страв і напоїв. Порахували собівартість та встановили ціни на весь асортимент меню.Описали страви і напої так,"що їх негайно хочеться з'їсти".
  • Розробили асортимент фірмових настоянок і змішаних напоїв.
  • Прорахували детальну економіку кожної страви: собівартість, food cost, торгівельну націнку, максимально-можливу акційну знижку. Навчили керувати товарними запасами та food cost.
  • Створили технологічний проект кухні, бару і зони мангалу-грилю на основі асортименту меню. Розмістили все обладнання та вказали необхідні інженерні підключення. Застосували все існуюче (наявне) у Замовника  приладдя, технологічне обладнання та посуд.
  • Підібрали весь необхідний посуд, приладдя, технологічне обладнання, предмети сервіровки, міні-парфюмерію та інші предмети санітарно-гігієнічного призначення для ресторану і готелю. 
  • Допомогли налагодити систему обліку і звітності в ресторані та готелі.
  • Розробили і впровадили систему управління, внутрішньої мотивації та оплати праці. Сформували штатний розклад. Прописали всі посадові функціонали, стандарти, чек-листи і детальні бізнес-процеси для кожного співробітника. 
  • Провели співбесіди серед усіх претендентів на посади та обрали найкращих кандидатів. 
  • Провели навчання топ-менеджерів ресторану та готелю.
  • Провели професійне навчання усіх категорій співробітників готелю.
  • Сформували для готелю гнучкі, клієнтоорієнтовані пакетні пропозиції та оптимальну тарифну політику.
  • Налагодили роботу із ключовими постачальниками товарів і послуг. 
  • Створили канали додаткових продажів-організація свят, тематичних заходів, бізнес-конференцій та послуги кейтерингу під ключ.
  • Розробили маркетингову стратегію подальшого розвитку комплексу та календарний план art & pr-заходів. 
  • Надали комплексні послуги ресторанного консалтингу на усіх етапах реалізації проекту.

Ресторан Priroda & Готель Park House -ми випереджаємо Ваші бажання! 

Ресторан Priroda-відпочинок зі смаком!

Ми допоможемо

Відкрити ресторан під ключ

Відкрити готель

Відкрити кафе під ключ

Відкрити бенкетну залу

Відкрити піцерію під ключ