Priroda&Park House. Допомога у відкритті ресторану. Ребрендинг готелю. Ребрендінг ресторану. Online консалтинг ресторанів. Дизайн інтер'єру для ресторану
Завдання для компанії ресторанного консалтингу
Провести повний і радикальний ребрединг існуючого готельно-ресторанного комплексу "Саксагань", що має стійку негативну репутацію і тривалий, проте не надто успішний досвід роботи. Найбільш раціональним, ефективним та економічно обгрунтованим рішенням поставленої задачі було створення та виведення на ринок концептуально нового готельно- ресторанного проекту, а не "ломка" існуючих стереотипів.Візуально оцінити результат виконаної роботи Ви можете за фото "до" і "після".
Що зробили
- Провели повний ребрендінг і реновацію готельно-ресторанного комплексу "Саксагань"
- Створили нову концепцію та визначили позиціонування ресторану і готелю на ринку.
- Розробили нову назву і слоган для ресторану та готелю.
- Розширили пакет послуг, що надаються відвідувачам, та змінили формат сервісу.
- Розробили та впровадили впізнаваний фірмовий графичний стиль ресторану і готелю.
- Змінили архітектурний стиль готельно-ресторанного комплексу.
- Створили новий дизайн вхідної групи готелю.
- Створили впізнаваний дизайн інтер'єру ресторану, літніх терас, лобі-бару готелю,зон відпочинку для гостей комплексу.
- Підібрали усі меблі, сантехнику, оздоблювальні матеріали, освітлення, технологічне обладнання та предмети декору для ресторану.
- Під час ремонтних робіт здійснили авторський нагляд за втіленням дизайну інтер'єру ресторану, літніх терас, зон відпочинку та лобі-бару готелю у життя.
- Змінили гастрономічне позиціонування ресторану.Створили основне і бенкетне меню кухні, бару і шведської лінії сніданків для готелю. Надали всі рецептурні картки для меню ресторану, лобі-бару і шведської лінії сніданків. Провели навчання для кухарів та барменів з технології приготування страв і напоїв. Порахували собівартість та встановили ціни на весь асортимент меню.Описали страви і напої так,"що їх негайно хочеться з'їсти".
- Розробили асортимент фірмових настоянок і змішаних напоїв.
- Прорахували детальну економіку кожної страви: собівартість, food cost, торгівельну націнку, максимально-можливу акційну знижку. Навчили керувати товарними запасами та food cost.
- Створили технологічний проект кухні, бару і зони мангалу-грилю на основі асортименту меню. Розмістили все обладнання та вказали необхідні інженерні підключення. Застосували все існуюче (наявне) у Замовника приладдя, технологічне обладнання та посуд.
- Підібрали весь необхідний посуд, приладдя, технологічне обладнання, предмети сервіровки, міні-парфюмерію та інші предмети санітарно-гігієнічного призначення для ресторану і готелю.
- Допомогли налагодити систему обліку і звітності в ресторані та готелі.
- Розробили і впровадили систему управління, внутрішньої мотивації та оплати праці. Сформували штатний розклад. Прописали всі посадові функціонали, стандарти, чек-листи і детальні бізнес-процеси для кожного співробітника.
- Провели співбесіди серед усіх претендентів на посади та обрали найкращих кандидатів.
- Провели навчання топ-менеджерів ресторану та готелю.
- Провели професійне навчання усіх категорій співробітників готелю.
- Сформували для готелю гнучкі, клієнтоорієнтовані пакетні пропозиції та оптимальну тарифну політику.
- Налагодили роботу із ключовими постачальниками товарів і послуг.
- Створили канали додаткових продажів-організація свят, тематичних заходів, бізнес-конференцій та послуги кейтерингу під ключ.
- Розробили маркетингову стратегію подальшого розвитку комплексу та календарний план art & pr-заходів.
- Надали комплексні послуги ресторанного консалтингу на усіх етапах реалізації проекту.
Ресторан Priroda & Готель Park House -ми випереджаємо Ваші бажання!
Ресторан Priroda-відпочинок зі смаком!
Ми допоможемо
Відкрити ресторан під ключ
Відкрити готель
Відкрити кафе під ключ
Відкрити бенкетну залу
Відкрити піцерію під ключ