Melnica Café. Піцерія під ключ. Допомога у відкритті піцерії та кафе під ключ. Дизайн інтер'єру піцерії та технологічний проєкт

Завдання компанії ресторанного консалтингу- відкрити кафе, піцерію під ключ


Створити з нуля, відкрити під ключ та вивести на ринок новий емоційний  гастрономічний проект,орієнтований на споживачів із середнім доходом та часте,а не лише тематичне, святкове відвідування.


Результат-відкрили ну дуже смачне кафе, піцерію під ключ. 


Що зробили

  • Розробили концепцію кафе, піцерії  і визначили позиціонування на ринку.
  • Придумали назву і слоган для кафе, піцерії.
  • Допомогли вибрати приміщення для розміщення в ньому піцерії,кафе.
  • Створили оригінальний і впізнаваний дизайн-проект інтер'єру піцерії, кафе,що вирізнив його серед інших та добре запам'ятався. Підібрали усі меблі, сантехнику, оздоблювальні матеріали, освітлення та предмети декору.
  • Під час ремонтних робіт здійснили авторський нагляд за втіленням дизайну інтер'єру кафе у життя. 
  • Створили впізнаваний фірмовий графічний стиль для піцерії: логотип, вивіску,вуличну навігацію, візитівки, фірмовий одяг тощо.
  • Розробили меню кухні та бару для піцерії, кафе. Надали всі картки із рецептурою. Провели навчання для співробітників з технології  приготування усіх страв та напоїв. Порахували собівартість та встановили ціни на весь асортимент меню. Описали страви і напої так,"що їх негайно хочеться з'їсти". Передали меню на друк.
  • Розробили асортимент фірмових наливок та настоянок для кафе.
  • Розробили технологічний проект кухні та бару піцерії, кафе на основі асортименту меню. Розмістили все обладнання та вказали необхідні інженерні підключення. Видали технічне завдання підрядникам для будівництва дров'яної печі в торгівельному залі піцерії, проконтролювали весь процес її монтажу.
  • Підібрали весь посуд, приладдя, обладнання, предмети сервіровки.
  • Підібрали всіх необхідних постачальників. 
  • Допомогли автоматизувати систему обліку та звітності.
  • Розробили та впровадили систему управління, мотивації та оплати праці. Сформували штатний розклад. Прописали всі посадові функціонали,стандарти,чек-листи і детальні бізнес-процеси для кожного співробітника. 
  • Провели співбесіди серед усіх претендентів на посади та обрали найкращих кандидатів. 
  • Провели професійне навчання для усіх категорій співробітників піцерії, кафе.
  • Розробили і впровадили систему бюджетування, закупівель та інші звітні форми. Повністю сформували першу закупівлю продуктів харчування, напоїв та господарчих товарів.
  • Прорахували детальну економіку кожної страви: собівартість, food cost, торгівельну націнку, максимально-можливу акційну знижку. Навчили керувати товарними запасами та food cost.
  • Організували та провели перший комплексний переоблік.
  • Розробили маркетингову стратегію розвитку та план pr-заходів. 
  • Створили  додатковий канал продажів -кіоск (service вікно) з продажу випічки, піци, кулінарних виробів, суші та напоїв. Кіоск-service вікно організовано на базі трудового колективу та технології (кухні) піцерії. Цільова аудиторія кіоску інша, ніж цільова аудиторія піцерії.
  • Організували успішне відкриття з чергою на вході та відкрили кафе, піцерію під ключ. Наша команда запуску перебувала безпосередньо на об'єкті протягом 26 календарних днів, надаючи всебічну допомогу та підтримку у сфері оперативного управління та контролю діяльності закладу, в щоденних технологічних процесах кухні та бару.  
  • Надали комплексні послуги ресторанного консалтингу на всіх етапах реалізації піцерії, кафе.
  • Відкрили кафе, піцерію під ключ.
  • Melnica Café-всегда вкусная еда!

    https://www.instagram.com/cafe_melnica_cafe/


Ми можемо

Допомогти відкрити піцерію під ключ!

Відкрити кав'ярню!

Відкрити кафе під ключ!

Відкрити бургерну під ключ!

Відкрити суші-бар!