Melnica Café. Піцерія під ключ. Допомога у відкритті піцерії та кафе під ключ. Дизайн інтер'єру піцерії та технологічний проєкт
Завдання компанії ресторанного консалтингу- відкрити кафе, піцерію під ключ
Створити з нуля, відкрити під ключ та вивести на ринок новий емоційний гастрономічний проект,орієнтований на споживачів із середнім
доходом та часте,а не лише тематичне, святкове відвідування.
Результат-відкрили ну дуже смачне кафе, піцерію під ключ.
Що зробили
- Розробили концепцію кафе, піцерії і визначили позиціонування на ринку.
- Придумали назву і слоган для кафе, піцерії.
- Допомогли вибрати приміщення для розміщення в ньому піцерії,кафе.
- Створили оригінальний і впізнаваний дизайн-проект інтер'єру піцерії, кафе,що вирізнив його серед інших та добре запам'ятався. Підібрали усі меблі, сантехнику, оздоблювальні матеріали, освітлення та предмети декору.
- Під час ремонтних робіт здійснили авторський нагляд за втіленням дизайну інтер'єру кафе у життя.
- Створили впізнаваний фірмовий графічний стиль для піцерії: логотип, вивіску,вуличну навігацію, візитівки, фірмовий одяг тощо.
- Розробили меню кухні та бару для піцерії, кафе. Надали всі картки із рецептурою. Провели навчання для співробітників з технології приготування усіх страв та напоїв. Порахували собівартість та встановили ціни на весь асортимент меню. Описали страви і напої так,"що їх негайно хочеться з'їсти". Передали меню на друк.
- Розробили асортимент фірмових наливок та настоянок для кафе.
- Розробили технологічний проект кухні та бару піцерії, кафе на основі асортименту меню. Розмістили все обладнання та вказали необхідні інженерні підключення. Видали технічне завдання підрядникам для будівництва дров'яної печі в торгівельному залі піцерії, проконтролювали весь процес її монтажу.
- Підібрали весь посуд, приладдя, обладнання, предмети сервіровки.
- Підібрали всіх необхідних постачальників.
- Допомогли автоматизувати систему обліку та звітності.
- Розробили та впровадили систему управління, мотивації та оплати праці. Сформували штатний розклад. Прописали всі посадові функціонали,стандарти,чек-листи і детальні бізнес-процеси для кожного співробітника.
- Провели співбесіди серед усіх претендентів на посади та обрали найкращих кандидатів.
- Провели професійне навчання для усіх категорій співробітників піцерії, кафе.
- Розробили і впровадили систему бюджетування, закупівель та інші звітні форми. Повністю сформували першу закупівлю продуктів харчування, напоїв та господарчих товарів.
- Прорахували детальну економіку кожної страви: собівартість, food cost, торгівельну націнку, максимально-можливу акційну знижку. Навчили керувати товарними запасами та food cost.
- Організували та провели перший комплексний переоблік.
- Розробили маркетингову стратегію розвитку та план pr-заходів.
- Створили додатковий канал продажів -кіоск (service вікно) з продажу випічки, піци, кулінарних виробів, суші та напоїв. Кіоск-service вікно організовано на базі трудового колективу та технології (кухні) піцерії. Цільова аудиторія кіоску інша, ніж цільова аудиторія піцерії.
- Організували успішне відкриття з чергою на вході та відкрили кафе, піцерію під ключ. Наша команда запуску перебувала безпосередньо на об'єкті протягом 26 календарних днів, надаючи всебічну допомогу та підтримку у сфері оперативного управління та контролю діяльності закладу, в щоденних технологічних процесах кухні та бару.
- Надали комплексні послуги ресторанного консалтингу на всіх етапах реалізації піцерії, кафе.
- Відкрили кафе, піцерію під ключ.
Melnica Café-всегда вкусная еда!
https://www.instagram.com/cafe_melnica_cafe/
Ми можемо
Допомогти відкрити піцерію під ключ!
Відкрити кав'ярню!
Відкрити кафе під ключ!
Відкрити бургерну під ключ!
Відкрити суші-бар!