Fondue&Raclette – gastro-café & fondue bar. Послуги з відкриття кафе. Кафе під ключ. Розробка меню для кафе. Дизайн інтер'єру кафе. Online консалтинг ресторанів
Завдання компанії ресторанного консалтингу-відкрити кафе під ключ
Розробити новий, нетиповий для міста формат концепту, орієнтований на цільову аудиторію із доходом середній+. Організувати ефективну рекламну компанію. Відкрити кафе під ключ.
Що зробили
- Розробили концепцію кафе і визначили його позиціонування на ринку.
- Придумали назву для кафе.
- Створили оригінальний і впізнаваний дизайн інтер'єру кафе, що вирізнив його серед інших та добре запам'ятався. Підібрали усі меблі, сантехнику, оздоблювальні матеріали, освітлення та предмети декору.
- Створили впізнаваний фірмовий графічний стиль для кафе: логотип, вивіску, вуличну навігацію, візитівки, фірмовий одяг, брендовану упаковку take away тощо.
- Створили меню для кухні, бару кафе та гастрономічної крамнички. Надали всі картки із рецептурою. Провели навчання для співробітників з технології приготування усіх страв та напоїв. Порахували собівартість та встановили ціни на весь асортимент меню. Описали страви і напої так,"що їх негайно хочеться з'їсти". Передали меню на друк.
- Розробили асортимент фірмових напоїв та карту вина.
- Створили додатковий канал продажів-фірмову гастрономічну крамничку, в якій можна купити власноруч зроблені м'ясні спеціалітети та крафтові сири із фермерського господарства власника бізнесу.
- Зробили технологічний проект кухні та бару кафе на основі асортименту меню. Розмістили все обладнання та вказали необхідні інженерні підключення.
- Підібрали весь посуд, технологічне обладнання, предмети сервіровки.
- Допомогли налагодити систему обліку та звітності.
- Розробили та впровадили систему управління, мотивації та оплати праці. Сформували штатний розклад. Прописали всі стандарти,чек-листи і детальні бізнес-процеси для кожного співробітника.
- Провели професійне навчання для усіх категорій співробітників кафе.
- Розробили і впровадили систему бюджетування, закупівель та інші звітні форми. Повністю сформували першу закупівлю продуктів харчування, напоїв та господарчих товарів.
- Прорахували детальну економіку кожної страви: собівартість, food cost, торгівельну націнку, максимально-можливу акційну знижку. Навчили керувати товарними запасами та food cost.
- Розробили маркетингову стратегію подальшого розвитку та план pr-заходів.
- Надали комплексні послуги ресторанного консалтингу на всіх етапах реалізації кафе.
- Успішно відкрили кафе під ключ.
Ми можемо
Відкрити справжню італійську піцерію.
Відкрити бургерну під ключ.
Відкрити крутий бар.
Відкрити кафе під ключ.