Суші-бар під ключ. Online допомога у відкритті суші-бару. Послуги з відкриття суші-бару, служби доставки суші, доставки лапші. Розробка меню для суші-бару

Надаємо послуги консалтингу ресторанного бізнесу по всій Україні та закордоном. Відкриємо суші-бар під ключ в будь-якій точці України або в іншій зарубіжній країні.  Допоможемо відкрити службу доставки суші. Відкриємо суші&лапша бар під ключ в будь-якій точці України або іншій зарубіжній країні.  Допоможемо відкрити доставку лапші. Розробимо прибуткове меню для суші-бару.


Послуги з відкриття суші-бару: 

  • Розробка концепції та формування позиціонування на ринку.
  • Допомога у виборі приміщення для розміщення в ньому суші-бару, служби доставки суші. 
  • Розробка  назви і маркетингового слогану для суші-бару, доставки суші.
  • Створення фірмового графічного стилю для суші-бару, служби доставки суші: логотип, вивіска, фірмовий одяг, брендована упаковка для take away, фірмове меню, буклети, флаєри, рекламні плакати, оформлення фасаду та вхідної групи.
  • Створення дизайну інтер'єру для суші-бару та авторський нагляд під час виконання ремонтних робіт. 
  • Підбір (із зазначенням постачальників) меблів, електричних пристроїв, сантехники, оздоблювальних матеріалів, елементів декору. 
  • Розробка технологічного проекту для суші-бару, служби доставки суші. Розміщення всього обладнання із зазначенням усіх необхідних інженерних підключень. 
  • Підбір всього обладнання для суші-бару і служби доставки суші із зазначенням необхідної кількості та постачальників. 
  • Підбір всього посуду, інвентарю для суші-бару і служби доставки суші із зазначенням необхідної кількості і постачальників. 
  • Розробка меню для суші-бару і служби доставки суші. Надамо повний пакет технологічних карток. Проведемо навчання для сушистів, вокерів та кухарів з технології приготування меню суші-бару. Навчання сушистів та кухарів  триває орієнтовно  10 днів. 
  • Підбір необхідних постачальників.
  • Формування першої закупки продуктової сировини, напоїв та господарських товарів. 
  • Проведемо співбесіди серед кандидатів на посади та оберемо найкращих. 
  • Сформуємо штатний розклад. Пропишемо усі посадові функціонали, стандарти та чек-листи. Організуємо та систематизуємо усі бізнес-процеси. Проведемо професійне навчання для усіх співробітників суші-бару, служби доставки суші.  Навчання співробітників суші-бару орієнтовно триває 10 днів.
  • Допоможемо обрати і впровадити систему обліку та контролю. 
  • Впровадимо систему бюджетування, закупок та інші звітні форми. 
  • Прорахуємо та надамо детальну економіку  кожної страви меню, навчимо керувати food cost, товарними запасами, доходами та витратами.
  • Налагодимо та систематизуємо усі технологічні, логістичні та організаційні бізнес-процеси суші-бару, служби доставки суші.
  • Сформуємо план  подальшого розвитку суші-бару і служби доставки суші. Розробимо ефективні акційні пропозиції та системи лояльності, що будуть стимулювати продажі. Навчимо керувати продажами. 
  • Відкриємо суші-бар  під ключ.
  • Відкриємо магазин суші під ключ.
  • Відкриємо доставку суші під ключ.
  • Продовжимо надавати послуги ресторанного консалтингу після відкриття суші-бару, служби доставки суші. 

Відкриваємо суші-бари, служби доставки суші по всій Україні та закордоном.  Робимо їх комерційно успішними та прибутковими. Відкрити суші-бар з нами просто та вигідніше, ніж купити франшизу!