Суші-бар під ключ. Online допомога у відкритті суші-бару. Послуги з відкриття суші-бару, служби доставки суші, доставки лапші. Розробка меню для суші-бару
Надаємо послуги консалтингу ресторанного бізнесу по всій Україні та закордоном. Відкриємо суші-бар під ключ в будь-якій точці України або в іншій зарубіжній країні. Допоможемо відкрити службу доставки суші. Відкриємо суші&лапша бар під ключ в будь-якій точці України або іншій зарубіжній країні. Допоможемо відкрити доставку лапші. Розробимо прибуткове меню для суші-бару.
Послуги з відкриття суші-бару:
- Розробка концепції та формування позиціонування на ринку.
- Допомога у виборі приміщення для розміщення в ньому суші-бару, служби доставки суші.
- Розробка назви і маркетингового слогану для суші-бару, доставки суші.
- Створення фірмового графічного стилю для суші-бару, служби доставки суші: логотип, вивіска, фірмовий одяг, брендована упаковка для take away, фірмове меню, буклети, флаєри, рекламні плакати, оформлення фасаду та вхідної групи.
- Створення дизайну інтер'єру для суші-бару та авторський нагляд під час виконання ремонтних робіт.
- Підбір (із зазначенням постачальників) меблів, електричних пристроїв, сантехники, оздоблювальних матеріалів, елементів декору.
- Розробка технологічного проекту для суші-бару, служби доставки суші. Розміщення всього обладнання із зазначенням усіх необхідних інженерних підключень.
- Підбір всього обладнання для суші-бару і служби доставки суші із зазначенням необхідної кількості та постачальників.
- Підбір всього посуду, інвентарю для суші-бару і служби доставки суші із зазначенням необхідної кількості і постачальників.
- Розробка меню для суші-бару і служби доставки суші. Надамо повний пакет технологічних карток. Проведемо навчання для сушистів, вокерів та кухарів з технології приготування меню суші-бару. Навчання сушистів та кухарів триває орієнтовно 10 днів.
- Підбір необхідних постачальників.
- Формування першої закупки продуктової сировини, напоїв та господарських товарів.
- Проведемо співбесіди серед кандидатів на посади та оберемо найкращих.
- Сформуємо штатний розклад. Пропишемо усі посадові функціонали, стандарти та чек-листи. Організуємо та систематизуємо усі бізнес-процеси. Проведемо професійне навчання для усіх співробітників суші-бару, служби доставки суші. Навчання співробітників суші-бару орієнтовно триває 10 днів.
- Допоможемо обрати і впровадити систему обліку та контролю.
- Впровадимо систему бюджетування, закупок та інші звітні форми.
- Прорахуємо та надамо детальну економіку кожної страви меню, навчимо керувати food cost, товарними запасами, доходами та витратами.
- Налагодимо та систематизуємо усі технологічні, логістичні та організаційні бізнес-процеси суші-бару, служби доставки суші.
- Сформуємо план подальшого розвитку суші-бару і служби доставки суші. Розробимо ефективні акційні пропозиції та системи лояльності, що будуть стимулювати продажі. Навчимо керувати продажами.
- Відкриємо суші-бар під ключ.
- Відкриємо магазин суші під ключ.
- Відкриємо доставку суші під ключ.
- Продовжимо надавати послуги ресторанного консалтингу після відкриття суші-бару, служби доставки суші.
Відкриваємо суші-бари, служби доставки суші по всій Україні та закордоном. Робимо їх комерційно успішними та прибутковими. Відкрити суші-бар з нами просто та вигідніше, ніж купити франшизу!