Сіль і Перець. Все,що ти лю! Все,як ти лю! Допомога у відкритті кафе, суші-бару, бургерної та піцерії під ключ. Online консалтинг ресторанів
Завдання компанії ресторанного консалтингу- допомога у відкритті кафе, суші-бару під ключ
Для цільової аудиторії із середнім достатком розробити концепцію демократичного міського кафе,в якому були б представлені кухні різних куточків світу. Обов'язково має бути суші-бар.Cформувати стратегію подальшого розвитку, скласти план pr-заходів, розробити систему лояльності, допомогти відкрити суші-бар та кафе під ключ.
Результат
Створили формат універсального міського кафе з суші-баром Сіль і Перець. Основна ідея концепції кафе-Все, що ти лю...! Все,як ти лю..!
Що зробили
- Розробили концепцію кафе і визначили його позиціонування на ринку.
- Придумали назву кафе і його слоган.
- Прописали всі необхідні критерії та технічні вимоги для приміщення, в якому має розміститися кафе і суші-бар.
- Створили оригінальний і впізнаваний дизайн-проект інтер'єру кафе з суші-баром, що вирізнив його серед інших та добре запам'ятався. Підібрали усі меблі, сантехнику, оздоблювальні матеріали, освітлення, технологічне обладнання та предмети декору.
- Розробили впізнаваний фірмовий графічний стиль для кафе з суші-баром: логотип,вивіску,вуличну навігацію, візитівки, меню,вітальні листівки, подарункові сертифікати, лотерейні квиточки, фірмовий одяг, брендовану упаковку take away тощо.
- Створили меню кухні, суші, родізіо, бару та дитяче меню. Надали всі картки із рецептурою та технологією приготування. Порахували собівартість та встановили ціни на весь асортимент меню.Описали страви і напої так,"що їх негайно хочеться з'їсти". Підготовили меню до друку.
- Розробили асортимент фірмових настоянок та коктейлів.
- Розробили технологічний проект кухні, бару та суші-бару на основі асортименту меню.Розмістили все обладнання та вказали необхідні інженерні підключення.
- Підібрали весь посуд, приладдя, обладнання, предмети сервіровки.
- Підібрали всіх необхідних постачальників.
- Допомогли налагодити систему обліку та звітності.
- Розробили та впровадили систему управління, внутрішньої мотивації та оплати праці. Сформували штатний розклад.Прописали всі стандарти,чек-листи, посадові функціонали і бізнес-процеси для кожного співробітника.
- Розробили і впровадили систему бюджетування, закупівель та інші звітні форми. Повністю сформували першу закупівлю продуктів харчування, напоїв та господарчих товарів.
- Прорахували детальну економіку кожної страви: собівартість, food cost, торгівельну націнку, максимально-можливу акційну знижку. Навчили керувати товарними запасами та food cost.
- Сформували маркетингову стратегію подальшого розвитку. Склали план pr-заходів. Розробили цільові програми лояльності для гостей кафе.
- Створили додаткові канали іміджевої впізнаваності та активних продажей: Шеф-стіл, за яким діє система родізіо,- їж все, що ти лю.. скільки хочеш, а сплачуй лише один раз фіксовану вартість; комбо-сети із улюблених страв-обирай з різних категорій меню дві або три улюблені страви і сплачуй однакову фіксовану ціну.
- Надали комплексні послуги ресторанного консалтингу на всіх етапах реалізації кафе,суші-бару.
Все, що ти лю..! Все, як ти лю..!
Сіль і Перець-city-кафе і суші-бар.
Ми можемо
Відкрити кафе під ключ!
Відкрити піцерію під ключ!
Відкрити бургерну під ключ!
Відкрити ресторан під ключ!
Відкрити суші-бар під ключ!