Casa del Мясо. Допомога у відкритті ресторану. Послуги з відкриття ресторану під ключ. Розробка меню для ресторану
Завдання компанії ресторанного консалтингу- надати комплексну допомогу у відкритті ресторану під ключ
В існуючій триповерховій будівлі створити з нуля та відкрити під ключ тематичний, атмосферний ресторан для цільової аудиторії із середнім доходом та доходом середній+ . Наша компанія ресторанного консалтингу надала комплексні послуги консалтингу з відкриття ресторану, побудувала і відкрила ресторан під ключ.
Результат- відкрили надзвичайно смачний гриль-ресторан і бенкетний зал під ключ.
Casa del М'ясо –це більше, ніж просто про м'ясо.
Що зробили
- Розробили концепцію ресторану та визначили його позиціонування на ринку.
- Придумали слоган і назву для ресторану.
- Створили оригінальний і впізнаваний дизайн-проект інтер'єру ресторану, хоспер-бару і бенкетного залу, що вирізнив його серед інших та добре запам'ятався. Підібрали усі меблі, сантехнику, оздоблювальні матеріали, освітлення, технологічне обладнання, предмети декору.
- Під час ремонтних робіт здійснили авторський нагляд за втіленням дизайну інтер'єру ресторану у життя.
- Розробили впізнаваний фірмовий графічний стиль для ресторану, хоспер бару, бенкетного залу: логотип, вивіску, вуличну навігацію, візитівки, меню, фірмовий одяг, подарункову сувенірну продукцію та упаковку take away тощо.
- Створили повсякденне меню кухні, бару та бенкетне меню. Надали всі картки із рецептурою. Провели навчання для кухарів і барменів з технології приготування усіх страв та напоїв. Порахували собівартість та встановили ціни на весь асортимент меню.Описали страви і напої так,"що їх негайно хочеться з'їсти".Передали меню на друк.
- Розробили асортимент фірмових наливок і настоянок; домашнього вина та ягідного лікеру.
- Розробили технологічний проект кухні, хоспер-бару та бару ресторану на основі асортименту меню. Розмістили все обладнання та вказали необхідні інженерні підключення.Видали технічне завдання підрядникам для будівництва у залі для відвідувачів гриль-бару з хоспером, що працює на фруктовому вугіллі. Проконтролювали весь процес його монтажу.
- Підібрали для ресторану весь посуд, приладдя, технологічне обладнання, предмети сервіровки.
- Підібрали всіх необхідних постачальників.
- Допомогли автоматизувати і налагодити систему обліку та звітності.
- Розробили та впровадили систему управління, внутрішньої мотивації та оплати праці. Сформували штатний розклад. Прописали всі посадові функціонали,стандарти, чек-листи і детальні бізнес-процеси для кожного співробітника.
- Провели співбесіди серед усіх претендентів на посади та обрали найкращих кандидатів.
- Провели професійне навчання для усіх категорій співробітників ресторану, хоспер-бару.
- Розробили і впровадили систему бюджетування, закупівель та інші звітні форми. Повністю сформували першу закупівлю продуктів харчування, напоїв та господарчих товарів.
- Прорахували детальну економіку кожної страви: собівартість, food cost, торгівельну націнку, максимально-можливу акційну знижку. Навчили керувати товарними запасами та food cost.
- Організували та провели перший комплексний переоблік.
- Розробили подальшу стратегію розвитку ресторану; сформували детальний календарний план art & pr-заходів.
- Створили і "запустили" додаткові канали продажів - кейтерінг під ключ і street grill point (вуличний гриль-бар). Концепція і асортимент меню вуличного гриль-бару орієнтовані на іншу цільову аудиторію.
- Організували успішне відкриття та допомогли відкрити ресторан, хоспер бар, і бенкетний зал під ключ. Наша команда запуску перебувала безпосередньо на об'єкті протягом 45 календарних дні, надаючи всебічну допомогу та підтримку у сфері оперативного управління та контролю діяльності закладу, в щоденних технологічних процесах кухні,бару і залу.
- Надали комплексні послуги ресторанного консалтингу на всіх етапах будівництва і відкриття ресторану, хоспер-бару.
- Побудували і відкрили ресторан, хоспер-бар і бенкетний зал під ключ.
Ми можемо
Відкрити піцерію під ключ!
Відкрити кафе під ключ!
Відкрити ресторан під ключ!
Відкрити хоспер бар під ключ!
Відкрити гриль-ресторан під ключ!
Відкрити паб під ключ!
Відкрити суші-бар під ключ!
Відкрити бенкетний зал під ключ!