Casa del Мясо. Допомога у відкритті ресторану. Послуги з відкриття ресторану під ключ. Розробка меню для ресторану

Завдання компанії ресторанного консалтингу- надати комплексну допомогу у відкритті ресторану під ключ


В існуючій триповерховій будівлі створити з нуля та відкрити під ключ  тематичний, атмосферний ресторан для цільової аудиторії із середнім доходом та доходом середній+ . Наша компанія ресторанного консалтингу надала комплексні послуги консалтингу з відкриття ресторану, побудувала і відкрила ресторан під ключ.


Результат- відкрили надзвичайно смачний гриль-ресторан і бенкетний зал під ключ. 


Casa del М'ясо –це більше, ніж просто про м'ясо.



Що зробили

  • Розробили концепцію ресторану та визначили його позиціонування на ринку.
  • Придумали слоган і назву для ресторану.
  • Створили оригінальний і впізнаваний дизайн-проект інтер'єру ресторану, хоспер-бару і бенкетного залу, що вирізнив його серед інших та добре запам'ятався. Підібрали усі меблі, сантехнику, оздоблювальні матеріали, освітлення, технологічне обладнання, предмети декору.
  • Під час ремонтних робіт здійснили авторський нагляд за втіленням дизайну інтер'єру ресторану у життя. 
  • Розробили впізнаваний фірмовий графічний стиль для ресторану, хоспер бару, бенкетного залу: логотип, вивіску, вуличну навігацію, візитівки, меню, фірмовий одяг, подарункову сувенірну продукцію та упаковку take away тощо.
  • Створили повсякденне меню кухні, бару та бенкетне меню. Надали всі картки із рецептурою. Провели навчання для кухарів і барменів з технології  приготування усіх страв та напоїв. Порахували собівартість та встановили ціни на весь асортимент меню.Описали страви і напої так,"що їх негайно хочеться з'їсти".Передали меню на друк.
  • Розробили асортимент фірмових наливок і настоянок; домашнього вина та ягідного лікеру.
  • Розробили технологічний проект кухні, хоспер-бару та бару ресторану на основі асортименту меню. Розмістили все обладнання та вказали необхідні інженерні підключення.Видали технічне завдання підрядникам для будівництва у залі для відвідувачів гриль-бару з хоспером, що працює на фруктовому вугіллі. Проконтролювали весь процес його монтажу.
  • Підібрали  для ресторану весь посуд, приладдя, технологічне обладнання, предмети сервіровки.
  • Підібрали всіх необхідних постачальників. 
  • Допомогли автоматизувати і налагодити систему обліку та звітності.
  • Розробили та впровадили систему управління, внутрішньої мотивації та оплати праці. Сформували штатний розклад. Прописали всі посадові функціонали,стандарти, чек-листи і детальні бізнес-процеси для кожного співробітника. 
  • Провели співбесіди серед усіх претендентів на посади та обрали найкращих кандидатів. 
  • Провели професійне навчання для усіх категорій співробітників ресторану, хоспер-бару.
  • Розробили і впровадили систему бюджетування, закупівель та інші звітні форми. Повністю сформували першу закупівлю продуктів харчування, напоїв та господарчих товарів.
  • Прорахували детальну економіку кожної страви: собівартість, food cost, торгівельну націнку, максимально-можливу акційну знижку. Навчили керувати товарними запасами та food cost.
  • Організували та провели перший комплексний переоблік.
  • Розробили подальшу стратегію розвитку  ресторану; сформували детальний календарний план art & pr-заходів. 
  • Створили і "запустили" додаткові канали продажів - кейтерінг під ключ і street grill point (вуличний гриль-бар). Концепція і асортимент меню вуличного гриль-бару орієнтовані на іншу цільову аудиторію.
  • Організували успішне відкриття та допомогли відкрити ресторан, хоспер бар, і бенкетний зал під ключ. Наша команда запуску перебувала безпосередньо на об'єкті протягом 45 календарних дні, надаючи всебічну допомогу та підтримку у сфері оперативного управління та контролю діяльності закладу, в щоденних технологічних процесах кухні,бару і залу.  
  • Надали комплексні послуги ресторанного консалтингу на всіх етапах будівництва і відкриття ресторану, хоспер-бару.
  • Побудували і відкрили ресторан, хоспер-бар і бенкетний зал під ключ.


Ми можемо

Відкрити піцерію під ключ!

Відкрити кафе під ключ!

Відкрити ресторан під ключ!

Відкрити хоспер бар під ключ!

Відкрити гриль-ресторан під ключ!

Відкрити паб під ключ!

Відкрити суші-бар під ключ!

Відкрити бенкетний зал під ключ!